Ιστορική Λαογραφική Εταιρία Κόνισκας

Ανακοινώσεις

Και μιά ευχάριστη είδηση: χάρη στις προσπάθειες του Γιώργου Σ. Παπασημάκη, εξασφαλίστηκε ορχήστρα για το πανηγύρι της Παναγίας. Και το πιό ευχάριστο είναι ότι το πανηγύρι θα κρατήσει 3 μέρες ή μάλλον 3 νύχτες, αρχίζοντας από τις 13 του μινός (μετά την παράσταση του θεάτρου δρόμου) και τελειώνοντας στις 15, όπως τον παλιό καλό καιρό. Ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί!!

Σας ανακοινώνουμε ότι λόγω ασθενείας μέλους της θεατρικής ομάδας που θα ερχόταν στο χωριό μας, αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε την παράσταση της 7ης Αυγούστου. Στη θέση της θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδυά, προσφορά του Δήμου Θέρμου με τις προσπάθειες του προέδρου της κοινότητας κ. Δ.Παπασημάκη. Συνδιοργανωτής η ΙΛΕΚ.

Στις 13 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία δίωρο πρόγραμμα με θέατρο δρόμου, κλόουν κτλ για όλες τις ηλικίες μεανιματέρ  το συμπατριώτη μας Σταύρο Ντάφλο. Έναρξη στις 8:30 μμ.

Στις 16 Αυγούστου και ώρα 10 πμ θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός τοξοβολίας για ερασιτέχνες στην πλατεία. Δεν χρειάζεται να ξερετε τίποτε για το άθλημα, ελάτε απλώς να το γνωρίσετε διασκεδάζοντας. Ο καλύτερος σκοπευτής θα πάρει τη δόξα.

Για όλα τα παραπάνω θα σας δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες όταν θα είναι διαθέσιμες. Ελπίζουμε να αναγνωρίσετε τις προσπάθειες της ΙΛΕΚ για την ψυχαγωγία των παραθεριστών παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν λόγω της έντονης δραστηριότητας που παρατηρείται αυτές τις μέρες από όλους τους συλλόγους.

{emailcloak=off}Υπενθυμίζουμε, επίσης, στους φίλους μας ότι στις 13 Αυγούστου θα γίνει εκλογή νέου ΔΣ της ΙΛΕΚ.  Χρειαζόμαστε νέα άτομα να αναλάβουν δραστηριότηες στα πλαίσια του συλλόγου μας. Αν θέλεις να προσφέρεις στο χωριό σου και έχεις όρεξη για δουλειά επικοινώνησε με τον πρόεδρο για να προταθείς για μέλος του ΔΣ. Σε περιμένουμε.

Σχετικές Εικόνες:

Ιούνιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Scroll to Top