Ιστορική Λαογραφική Εταιρία Κόνισκας

Η ΙΛΕΚ σε χρειάζεται!!

Αγαπητοί φίλοι και συγχωριανοί θα ήθελα κατ’ αρχήν νας σας ευχαριστήσω για τη στήριξη που παρείχατε στην ΙΛΕΚ όλα αυτά τα χρόνια. Χωρίς την αγάπη και την αφοσίωση των φίλων μας δεν θα είχαμε καταφέρει πολλά πράγματα. Κάναμε πολλά έργα που βελτίωσαν τις συνθήκες ζωής στο χωριό μας, καθαρίσαμε και αναδείξαμε παλιά μονοπάτια, οργανώσαμε γιορτές, αναβαθμίσαμε το μουσείο λαϊκής τέχνης, κυνηγήσαμε πολλά κοινοτικά έργα, φυτέψαμε δένδρα, φτιάξαμε βρύσες και πολλά άλλα που μπορείτε να βρείτε σε περασμένα άρθρα. Η επικοινωνία μας με τους συγχωριανούς βελτιώθηκε μέσω αυτού εδώ του site, και του facebook ώστε κανείς να μην αισθάνεται αποκομμένος από τα πράγματα του χωριού μας.

Αφού σας υπενθυμίσω ότι στις 16 Αυγούστου θα έχουμε την συνέλευση μας για την εκλογή Δ.Σ. θα προχωρήσω στην ουσία αυτής της καταχώρησης: Χρειαζόμαστε δύο πράγματα, και τα δύο εξίσου αναγκαία για την αποτελεσματικότερη λειτουργία μας: μια οικονομική στήριξη και μια μαζικότερη συμμετοχή εθελοντών για προσφορά εργασίας.

Το οικονομικό σκέλος μπορεί να καλυφθεί α) με μαζική αύξηση των μελών της ΙΛΕΚ που μέσα από την ετήσια συνδρομή τους θα καταφέρουμε να αυξήσουμε τα έσοδα μας και β) με την εξόφληση των οφειλομένων συνδρομών περασμένων ετών από τα ήδη μέλη μας. Πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο για όλους τους Κονίσκιους να είναι μέλη της ΙΛΕΚ που ενδιαφέρεται έμπρακτα για το καλό του χωριού μας.

Η προσφορά εθελοντικής εργασίας είναι για μας πολύτιμη. Δεν υπάρχουν οικονομικοί πόροι να χρησιμοποιούμε εργάτες καί, επιπλέον, είναι πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν με εργάτες: χρειάζονται άνθρωποι με γνώση και μεράκι. Αν θέλετε να συμμετάσχετε δεν έχετε παρά να το δηλώσετε και εμείς θα αξιοποιήσουμε την καλή σας θέληση, ασφαλώς όποτε και όσο μπορείτε. Επίσης είμαστε και ανοιχτοί σε νέες ιδέες και θα τις υποστηρίξουμε εφόσον βελτιώνουν το χωριό μας.

Κλείνοντας, θα ήθελα να συνοψίσω σε μερικές γραμμές αυτά που είπα παραπάνω: Εξοφλήστε τις συνδρομές σας των περασμένων ετών, ελάτε να γραφτείτε στην ΙΛΕΚ όσοι ακόμη μένετε έξω από τις τάξεις της και δηλώστε συμμετοχή στο εθελοντικό μας πρόγραμμα!

Δημήτρης Μπακής

Σχετικές Εικόνες:

Ιούνιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Scroll to Top